Cleo ble det liksom ikke så mye mer med (dessverre), og siden alle de andre bloggerne har forlatt portalen, så måtte dessverre jeg også det. Så nå har jeg flyttet igjen. Sorry for det, men dette blir siste gang. Jeg kan love at jeg forblir på mitt nye domene, som er:

www.dreakarlsen.com

De som følger meg på Bloglovin vil automatisk få de nye oppdateringene mine (fra den nye bloggen) der. Så om du ikke følger meg der, så kan jeg anbefale det. Da kan du trykke på denne fine damen, for eksempel. Tror det skal fungere også når den nye adressen blir oppdatert i Bloglovin. Æææ. Forvirrende. Men anyways; ta en titt på den nye bloggen (jeg har allerede blogga!), og lagre adressen. Eller følg meg på bloglovin. Ikke gå feil, i alle fall. Og ikk slutt å komme innom! Takk. Nå skal jeg holde kjeft. Nei, det skal jeg faktisk ikke. Må bare lokke med at jeg har fått et nytt, søtt, lite ikon i adresselinja på den nye bloggen. Du vet, sånn favicon, som det så fint heter. Løp og se! Fnis. Follow on Bloglovin