nyeting
bra
Smykke og bh fra Nelly.com. 

Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg er ganske glad i fugler. Jeg har to fugler tatovert på meg, og nå har jeg jammen gått til innkjøp av et fuglesmykke også. Jeg elsker det. Og en bh med studs. Liker den og. Fin til å ha under gjennomsiktige bluser til jeans, for eksempel. Eller bare når jeg føler for å sprade rundt i bare bh. Det hender jo det og. Neida. Det gjør det ikke. (Da sprader jeg selvfølgelig mye heller splitter naken.)

Anyways. Jeg har brukt litt av ettermiddagen min på å lete etter blogger jeg liker, men har egentlig funnet ut at jeg bare bør drite i det. Jeg blir så lite kreativ av å se på andres blogger, jeg. “Åh, sånn må jeg ha! Sånn bilde må jeg ta! Sånn må jeg gjøre.” Så hermer jeg plutselig etter alle disse flinke, pene fjortisene som tok over blogg-Norge for lenge siden. (Ja, vi litt… uhm… “Eldre” har lov til å være litt bitre. Vi var her først!) For det er jo ingen hemmelighet at jeg er en dinosaur når det kommer til blogging. Jeg blir jo tjuefire år. Det er sikkert åtte-ni år eldre enn gjennomsnittet, det. Grøss.

Visste du forresten at bloggen min var landets andre mest leste blogg før? Det er sant. Kun slått av Ida Wulff. Jeg var i Adresseavisen, i VG, på talkshowet “Førkveld” og ble snakket om på radio. Dette er ikke ment som skryt, altså. (Selv om jeg ikke har noe i mot å skryte av det heller). Det er bare rart å tenke på. At bloggen min, som nå gjør et tappert forsøk på å karre seg opp fra de døde, hadde godt over 6000 lesere og var blant de mest leste i landet. Men så tenker jeg på at det faktisk er 5+ år siden, og da blir det ikke like gøy lenger. Les: jeg begynner å bli gammel. Semi-gammel. Og 6000 unike besøkende hver dag er vel ikke mye å skryte av i disse dager heller. Men sånn var det altså. Når jeg var ung. Før  det å være blogger ble et yrke man som sekstenåring kunne leve (godt) av. Men nå skal jeg slutte å holde historieforedrag, og heller fokusere litt på fremtiden. Jeg har nemlig lyst til å blogge ordentlig igjen, og gjerne også få et descent antall lesere. Så om du tenker at denne bloggen kanskje ikke er så verst, eller kanskje har litt potensiale, så hadde jeg ikke blitt lei meg om du delte link på faebook, twitter, instagram eller hva det nå er som passer deg. Eller om du la bloggen min til på Bloglovin´. Eller om du bare gidder å ta turen jevnlig innom for å se. Okei. Nok blablabla nå. Ciao!