Photobucket

Det er ikke lenge siden jeg tok denne tatoveringen, som er min tredje, men jeg har allerede lyst på enda en. Og jeg vet hvor jeg vil ha den. Og omtrent hva også. Jeg tror jeg er god på å bli avhengig av ting. Ikke bare tatoveringer. Alle vet jo at jeg for eksempel er avhengig av Kaizers. Jeg er avhengig av te også, og om jeg er mye sosial over noen dager så får jeg panikk så fort jeg sitter hjemme alene. Jeg blir altså til og med avhengig av å være sosial. Jeg har dessuten fått høre at jeg er avhengighetsskapende. Høhøhøhø. Okeida, tar den tilbake. Tilbake til saken; jeg vil ha ny tatovering. Det var alt jeg egentlig ville si. Null les-mellom-linjene-bullshit i dag. Null “ntåååå-jeg-har-sikkert-issues-med-forandringer” eller “jeg-er-så-tøff-i-trynet-at-jeg-trenger-noe-å-kompensere-med-så-derfor-blir-jeg-avhengig-av-alt-mulig”-bullshit. For det hadde faktisk vært bullshit. Jeg er da aldeles ikke tøff i trynet. Men, ja. Jeg vil ha ny tatovering. Nå.