PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

1. Viljis! 2. Nammenam. 3.Vilja og mammen til June, Hanna. 4.June og Vilja. 5 og 6. Vilja og meg.

Først og fremst; jeg skal ikke verken beklage eller unnskylde dårlig blogging i det siste. Så derfor hopper vi over deeeet (selv om at det er et faktum at jeg har vært en kjempeteit, dårlig blogger i det siste). I dag møtte jeg disse herlige menneskene på lunsj, og hadde det kjempegøy! Etter det hadde jeg to fotograferinger, så i nærmeste fremtid kommer det litt jobb-bilder igjen også. Ellers kan jeg fortelle at vi ikke har funnet sted å bo i Trondheim helt enda, men muuuligens. Jeg krysser fingrene. Vær så snill. Ellers har jeg holdt på med det samme som jeg har gjort den siste uka – ryddet, vasket, tatt bilder av huset, og selvfølgelig; vært med Vilja. Det blir travle dager av sånt. Sånn helt seriøst. Det blir det. er det derimot rolig lørdagskveld. Jeg spiser vannmelon, drikker kakao, hører musikk og spiller nettpoker. Det er godt å slappe av litt. Sette seg ned og bare sitte der. Hugs!