PhotobucketPhotobucket

God dag, alle sammen! Før helgen fikk jeg denne flotte goodiebagen full av Olayprodukter i posten, og gjett om jeg ble glad! Jeg skal teste produktene over tid, så kommer jeg tilbake med litt meninger og slikt etterhvert. Det lover godt i alle fall, jeg har allerde forelsket meg i den ene kremen som lå oppi der.

Anyways. Nå skal jeg ta en titt på finn.no etter leilighet i Trondheim, for nå må vi jammen komme i gang altså. Vi må flytte i løpet av juli, så det betyr at vi må både selge og kjøpe i løpet av kort tid. Først må vi fikse litt ting rundt omkring i huset som vi skulle ha gjort for lenge siden (men som ikke har blitt gjort allikevel), deretter må det ryddes og vaskes og selges. Gud, så kjedelig det blir, men GUD så godt det skal bli å komme seg litt videre i livet. Det er skikkelig spennende og jeg får sommerfugler i magen av å tenke på at om kort tid så bor jeg i en by med mange fler muligheter enn jeg har hatt til nå. Wiiii!