Photobucket

Modell: Regine Grimshei Skottevik

Ett til. Det var nok dette jeg burde ha brukt som beautybilde i stedet for det til venstre i forrige innlegg, for dette ble jo mye finere. Eller? Huff, jeg har sett meg blind på disse bildene for lenge siden. Derfor kommer jeg nok til å bytte ut dette bildet med en forbedret versjon etterhvert. Pirk, pirk, pirk. Det er alltid noe å pirke på, og jeg akter å bli ekstremt god på å se pirk. Det er sånn man forbedrer seg! Anyways, det er faktisk først i dag jeg føler meg litt sliten etter den innholdsrike langhelga. Det er sånn det fungerer, er det ikke? Når man er opptatt og ivrig merker man verken sult, søvnbehov eller at kroppen er sliten, men når man kommer hjem igjen og slapper litt av så kommer det. Pang. Men har jeg vett til å legge meg tidlig for å få litt ekstra søvn? Det har jeg aldri. Verken i full eller edru tilstand. (Long story fra Holmsbu.) Men skal jeg faktisk krype til sengs, før det blir altfor sent. Natta!