Her er noen sommerbilder fra i fjor som jeg ikke postet den gang, men som gjør meg ekstra glad i dag og som derfor får pryde bloggen nå istedet. Jeg får ikke sagt hvor mye jeg gleder meg til det er grønt, blått, varmt og sol rundt meg, og uansett hvor rart det høres ut så gleder jeg meg nesten mest til å ta bilder. Jeg er mye flinkere (og har bedre kamera) til å ta bilder i år enn i fjor, og jeg har dessuten ei aktiv jente som antagelig kommer til å gi meg mange fine sommerminner. Jeg håper dessuten på å få litt uteoppdrag til våren/sommeren også – familiebilder, baby/barnebilder, bryllup. Tenk så mange fine bilder det kan bli! Er det rart jeg gleder meg? Jeg er nok ikke alene heller. Jeg tror 9 (og en halv) av ti gleder seg til varmere dager. Kan det ikke bli ordentlig vår – nå? Lukker-øynene-hardt-og-ønsker-seg-vår. Åpner øynene igjen. Nei, ikke vår enda heller gitt. Jeg får prøve igjen om et par-tre uker. Imens får jeg pakke litt til i morgen. Workshop, here I come! (Jeg skal selvfølgelig blogge masse derfra!) Hugs.