Hei. Hvis du ikke vil høre om mine travle dager og dårlige unnskyldninger for at jeg ikke blogger så mye; ikke les videre. Jeg har så veldig lyst til å blogge skikkelig bra, med fine bilder av meg selv i sauemaska mi, i en fin kjole eller… noe, men tiden går så fort at jeg stresser rundt som om en eller annen løper etter meg med en hammer. Jeg tenkte jeg skulle ta noen bilder av meg selv med sauemaska i dag, men så ble det så altfor fort mørkt. Intet lys, ingen bilder. I stedet har jeg tatt bilder i studioet i dag også, redigert bilder i dag også og lekt med Vilja i dag også. Vilja har dessuten nesten ikke sovet de siste døgnene. Jeg mistenker at det er fler tenner på vei opp, og da gjør det vel litt vondt i munnen kan jeg tenke meg. Hun vil helst at jeg sitter i senga så hun kan sove meg, men det går jo ikke. Jeg kan ikke sitte på soverommet hele kvelden jeg heller. Nevnte jeg forresten at vi er forkjøla igjen hele gjengen? Dessuten, sånn helt off topic, så trenger jeg sårt en ny header. Blæh. Kort oppsummert; det er litt travelt for tiden, jeg trengertrengertrenger en ny header og formen er ikke helt på topp. Ciaaaaaaaao!