God dag! Vi sitter fremdeles på hytta hvor fluene er så halvdaue at de bråker verre enn Dimmu Borgir på en dårlig dag. De er faktisk så daue at om de skulle være så uheldige å dumpe borti en av oss på den lange ferden sin over rommet, så glemmer de (i lykkerusen av å få noe å hvile føttene på) at vi er svære drapsmaskiner som bare trenger å knipse for å gjøre slutt på det hele. Få jobben gjort. De rekker å puste lettet ut rett før de blir smadret av en flat hånd. Det er da ingen dårlig måte å dø på, er det? Vel, anyways. Vi sitter på hytta, og jeg har vært svært så effektiv de siste dagene. Ovenfor ser du to bilder fra en fotografering jeg hadde i forrige uke. Kool. skal vi ta oss en tur ut i det fine høstværet. Gå en tur, leke litt og bare nyte hyttestillheten man ikke kan finne andre steder. Ha det!