Dressjakke fra Ellos, topp fra Cubus, shorts fra Gina Tricot, strømpebukse og sko fra H&M, veske fra Ebay, smykke fått fra Hanne, klokke fra Mango.

Gårsdagens antrekk. Og dagens. Jeg orket ikke lete etter nye klær i dag (klesskapet mitt er enormt rotete), så da gjorde jeg det enkelt. har jeg nettopp tatt bilder igjen, og det var den siste fotograferinga før vi tar oss noen dager på hytta. Redigeringsuke kan man jo kalle det, så er det tre-fire nye fotograferinger til helga igjen. Jeg må ærlig si at jeg er litt småsliten og stresset, men samtidig er det jo så gøy at jeg nesten ikke klarer å si “nei, dessverre, jeg har ikke tid før om noen uker” når noen spør om fotografering. Det er verdt det. Jeg lærer enormt mye og får dessuten penger for det. Great. Jeg sparer til nytt kamera, for jeg tror det er litt greit å ha et i back-up. Anyways, nok prat om noe det antagelig bare er jeg som syns er interessant og gøy å høre om, og tilbake til jobbing. Ciao!