Wella har for ikke lenge siden lansert en ny type glansfarge. Color Touch. Jeg har testet den, og her kommer min mening om denne hjemmefrisørhårfargen, om jeg kan kalle det det. Det er nemlig en hårfarge du får kjøpt hos frisøren, og frisøren hjelper deg å velge ut rett farge og type til ditt hår før du går hjem med den og farger håret selv. Prisen ligger rundt 180 kroner om jeg ikke husker helt feil. Så langt, så bra.

Hårfargen lukter til min store overraskelse ganske godt. Den gir mye glans, og fargen er levende og fin. Det virker faktisk som den styrker håret i stedet for å svekke det, og det er nok mye på grunn av at det er en glansfarge (som holder lenge) i stedet for vanlig hårfarge. Det som irriterer meg litt er at den ikke fikk vekk etterveksten min helt. Dermed må jeg bruke enda en pakke for å få vekk etterveksten ordentlig. Det er nok fordelen med hårfarge, og ikke glansfarge. Den tar etterveksten lettere.

En liten oppsummering:

+ Er veldig skånsom mot håret.

+ Lukter godt! (De fleste hårfarger lukter jo ille.)

+ Er meget glansfull, og fargen er fin.

- Fargen setter seg ikke like godt i etterveksten, jeg ble faktisk ikke kvitt etterveksten på tross av at jeg brukte en mørkere farge der enn resten av håret.

Karakter: 5/6. Det er ikke mye utsette på glansfargen, så den er absolutt å anbefale! Men du bør kanskje kjøpe en ekstra om du har like mye ettervekst som meg, og din opprinnelige hårfarge er et stykke unna den du farger med. Ciao!