Den eneste grunnen til at jeg snoker rundt omkring på ulike nettbutikker for tiden er for at jeg er på jakt etter en høstjakke. Og en svart high waist shorts, gjerne med gullknapper. Har jeg funnet en høstjakke eller en svart high waist shorts med gullknapper? Nei. Har jeg funnet mye annet? Ja. Det er så typisk. Det man leter etter finner man jo aldri, men i stedet finner man mye annet man får lyst på. Det er det samme med penger også. Når man har masse penger som skal brukes til shopping, da finner man ingenting. Nada. Har man derimot nada penger, ja, da finner man selvfølgelig alt man har lyst på. Alltid. Oppsummering: denne kjolen vil jeg ha! 799,- hos Sid and Sally. Perfecto. Men nei. Jeg skal ha en høstjakke og en svart high waist shorts, gjerne med gullknapper. (Tips meg om du vil!) Later!