Mokkavest 1499,- Volangkjole 699,- Blondejakke 399,- Mokkahansker 199,-

Shorts 249,- Veske 299,- Ballongkjole 499,- Alt fra H&M.

Det ser ut til at vi går en mørk tid i vente – på flere måter. På H&Ms nyheter var det mange svarte godsaker å finne. Ahrg, jeg sikler. Jeg får virkelig lyst til å bruke penger jeg ikke bør bruke. Men jeg skal selvfølgelig være flink pike, smile pent og ikke la shoppingbesettelsen ta helt over. Jajamensann.

Gårsdagen var forresten litt travel. Først jobbet jeg hjemme, deretter jobbet jeg i svømmehallen, så kom lokalavisa for å lage en artikkel om det lille “firmaet” mitt, og til slutt var jeg hos tanta mi en liten tur. Da jeg kom hjem var klokken blitt halv ti, og jeg var helt kake. Trøtt kan man vel også kalle det.

I dag våknet jeg til en gjennomvåt Vilja i en gjennomvåt seng. Bleien var litt for full, så senga måtte ta litt av støyten. Kjipt. Nå skal jeg hive meg rundt og redigere litt bilder før Vilja våkner, bilder som bør være ferdigredigerte til neste uke. Later!