Ny jeans og topp fra H&M, sløyfe i håret fra Lindex, blazer fra Ellos, sko fra Ebay. Foto: Kaj.

I dag har vi vært på shopping igjen. Jeg fant meg blant annet denne buksa og denne toppen – og er kjempefornøyd med begge deler. Jeg har forresten plutselig fått en trang til å farge håret brunt, men jeg vet ikke om jeg tørr. Jeg er jo ganske fornøyd med fargen jeg har nå, men jeg har jo hatt den ei stund… Forandring fryder i blant, men jeg er sannelig ikke sikker.

Enda et forresten. Jeg ser da så merkelig ut i ansiktet når Kaj tar bilder av meg. Jeg ser ikke like merkelig ut når jeg tar bildene selv. Derfor har jeg i dag fått tak i en fjernutløser som faktisk fungerer! (Håper jeg i alle fall, jeg har ikke testa den enda.) Den må testes nå. Jeg kommer tilbake med bilder fra en regnfull Stavangerby senere, for det har pøsregnet i hele dag omtrent, men det var faktisk litt godt. Jeg liker regn. Ciao!