Puh. Mange bilder. Det ble dessverre ingen strandtur i dag allikevel. Det var jo planen vår for i dag, helt til vi gikk i ring rundt flyplassen og ikke fant frem til stranda så fort som vi ønsket. Vilja var ekstremt sint, så vi orket det rett og slett ikke. I stedet tok vi flybussen (se bilde nummer en. Vilja koser seg på bussen!) til Stavanger, og gikk rundt omkring i gamlebyen mens vi ventet på at vi kunne sjekke inn på hotellet. Der var det utrolig koselig! Kanskje vi tar en tur dit i morgen igjen – om vi rekker det. Vi skal jo gjøre så mye annet også! Det er jo så mye fint her. Jeg ante ikke at Norge var så fint, jeg. Ferie i Norge er slett ikke verst. Det anbefales.

Nå kaller senga. Jeg skal slenge med ned, finne frem Snømannen av Jo Nesbø og spise litt Bixit. Det skal jeg faktisk gjøre resten av kvelden. (Utenom når Vilja skal mates, bades, koses eller lekes med selvfølgelig.) Plan for i morgen: ta ting som de kommer. Det er nesten umulig å planlegge hva man skal gjøre til enhver tid, så det har jeg gitt opp. Vi skal i alle fall kose oss og slappe av, og det er vel strengt tatt det viktigste. Vi er jo på ferie.