Those shoes… ja, jeg trenger vel ikke si stort mer enn det. Jeg har lyst på dem, og i dag fant jeg dem på H&M her i Bryne. Jeg ble så glad at jeg nesten løp bort til dem, og lette febrilsk etter min størrelse. Guess what? De hadde den ikke. Trist. Jaja, som Kaj så trøstende sier; du har da brune sko fra før.

I dag har vi ikke gjort stort annet enn å snuble rundt omkring i litt butikker. Vi fikk shoppet litt. Litt til meg, litt til Kaj og litt til Vilja. Det ble ikke mange bilder, for jeg glemte å sette inn batteriet i kameraet, men det hadde nok ikke blitt så mange bilder uansett. Det er begrenset hvor gøy det er å se på at andre shopper. Jeg liker det i alle fall ikke. Anyways. I morgen skal vi på stranda! Jeg aner ikke om det er meldt fint vær eller ikke, men det er ikke poenget. Jeg akter å sette de bleike føttene mine på en strand uansett. Barfot. Og jeg skal i det minste vasse. Bading blir det nok ikke, for bikinien min ligger plassert hjemme.

Nei, nå orker jeg ikke skrive mer. Det er utrolig hvor mye humøret synker av babygråt som varer i noe som føles som en evighet. Vilja vil ikke sove, og vi vet ikke helt hva vi skal gjøre med det for øyeblikket. Snart står det vel noen utenfor hotelldøra vår og lurer på om vi faktisk er her inne med henne, eller som lurer på hva i alle dager som foregår. I’ll be back tomorrow! Ciao.