Mr. Sunn og Mr.Usunn. Jeg spiste begge, jeg.

I… ikke kampens, men bloggens hete har jeg stresset meg opp så mye at jeg ikke kjente at jeg var sulten. Jeg utsatte å gå på do så lenge som mulig, og når jeg først gikk så løp jeg både opp og ned trappa. Jeg tror nok jeg stresser litt vel mye (bare spør Kaj) med å få til denne nye bloggen akkurat som jeg vil, men det er kanskje ikke så rart at jeg blir bittelitt stresset når noen (takk!) påpeker at den gamle bloggadressen fremdeles står i headeren. Eller når jeg oppdager at jeg ikke har lagt til bloggen i Blogglovin’, eller når… ja. Jeg kunne ha fortsatt i evigheter. Det er alltid noe som mangler, og jeg vil allitd ha alt ferdig på en-to-tre. Synd, for slik fungerer det sjelden.

Jaja. Nå tar jeg pause fra alt som heter html og css, og fortsetter heller litt i morgen. Ting skal bli akkurat som jeg vil etterhvert, men det tar litt tid å forstå alt. “Alt”. Jeg skal for all del ikke lære meg alt. Det hadde vært galskap. Nei, god natt dere. Sov godt!